Til hovedinnhold

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er styreleder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til medlemsservice.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker kun informasjonskapsler (cookies) ved bruk av våre skjemaer. Informasjonskapslene benyttes til å lagre skjema id og tidspunkt skjemaet ble levert. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.

Medlemskap

Ved innmelding i ØV innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse, fordi vi trenger disse opplysningene for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når du melder seg inn i Østmarkas Venner samtykker du til at vi kan bruke personopplysninger til, eksempelvis utsendelse av medlemsblad og kontingent-faktura, adresseendring mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.

Bestillinger

Ved bestilling av jubileumsbok og gavemedlemskap innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse. Opplysningene blir brukt til håndtering av ordre, samt ved behov for å kunne kontakte deg vedrørende bestillingen. Opplysningene slettes etter at ordren er levert.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Du kan melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Registrering av navn er frivillig. Opplysningene lagres i en egen database, deles ikke med andre og opplysningene slettes når de ikke lengre er i bruk.

Påmelding til arrangementer

Via vår nettside vil det i noen anledninger være mulig å melde seg på arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement.