Til hovedinnhold

12.04.21

Delta digitalt på Østmarkas Venners årsmøte 20. april kl. 19.00

Styret i Østmarkas Venner inviterer alle medlemmer velkommen til årsmøte. På grunn av smittesituasjonen må vi arrangere årsmøtet digitalt. Vi håper at du allikevel ønsker å delta og gleder oss samtidig til å se våre trofaste medlemmer igjen høsten 2021.

Foto: Helga Gunnarsdóttir

Påmelding til møtet finner du nederst på denne siden. Møtet er kun for medlemmer og lenke til møtet og informasjon om hvordan du logger deg på sendes deg på e-post i forkant av møtet. Frist for påmelding er satt til søndag 18. april kl. 16.00!

Sakspapirer med årsberetning og regnskap er sendt våre medlemmer som en del av «Nytt fra Østmarka» nr. 1 2021, som også ertilgjengelig her.Dagsorden:1. Valg av dirigent2. Årsberetning for 20203. Regnskap og revisjonsberetning for 20204. Innkomne forslag (Ingen)5. Fastsettelse av kontingent6. Godkjenning av styrets forslag til budsjett for 20217. Valg

Foredraget «På kryss og tvers i Østmarka»ved Kjell Erik Sandberg, Lars Lindland og Bjørnar Thøgersen må dessverre utgå, men settes opp igjen ved en senere anledning.

Velkommen!

Det er nå stengt for påmelding.