Til hovedinnhold

20.02.16

Kunstutstilling ”Hyllest til Østmarka”

Østmarkas Venner i samarbeid med billedkunstner Stefanie Reinhart inviterer lørdag 5. og søndag 6. mars til kunstutstillingen ”Hyllest til Østmarka”  i Bøler kirke.

Kloppa husmannsplass 2016, Ski kommune. Innrammet blyanttegning, Kari Anzjøn

Utstillingen er kommet i stand ved at medlemmer av Østmarkas Venner (ØV) våren 2015 ble invitert til å delta med kunstneriske bidrag som hyller vår vakre Østmarka. Invitasjonen var åpen for bidrag innen alle typer. Det eneste kriteriet ØV satte, var at bidraget måtte være innenfor temaet ”Hyllest til Østmarka”.

Responsen har vært stor, og det viser seg at vi har mange dyktige og kreative sjeler blant våre medlemmer. Vi endte til slutt opp med 29 utstillere som stiller med foto, malerier, akvareller, teninger, dikt, musikk, sang, tekstil og ulike typer installasjoner. Blant utstillerne finner vi alt fra profesjonelle fotografer og kunstnere til ivrige ”hobbykunstnere” fra strikkekaféen i Bøler kirke.

Utstillingen åpner lørdag 5. mars kl 14.00 med et program som har kulturelle innslag: Sang og musikk, opplesning av tekster og dikt – alt som en hyllest til vakre Østmarka.

Østmarkas Venner håper at så mange som mulig tar turen til Bøler kirke for kulturelt påfyll helgen 5. og 6. mars.

Åpningstider for utstillingen er kl. 14.00-17.00 lørdag og søndag.

Velkommen!

Ingressbildet øverst på siden og bildene under viser et lite utvalg avbidragenesom blir å se på utstillingen.

”Mose”. Veggteppe laget av Vigdis Flottorp.

”Abstrakt skog”. Fotografi tatt av Espen Bratlie.